da-li-je-TM-za-mene-2
Nema čovjeka koji ne želi biti sretniji. U vremenu u kojem živimo, stres je prisutan na svakom koraku- nerviramo se i brinemo gotovo svakodnevno…
  Od okolnosti na koje ne možemo utjecati- na poslu, u školi, u prometu pa do stvari koje sebi zamjeramo (trebao bih se bolje hraniti, nisam smjela podići glas na djecu, previše pušim, opet sam gledao televiziju do kasno umjesto da sam se naspavao itd).

Često zbog nagomilanog stresa osjećamo tegobe- neraspoloženi smo ili zabrinuti, nervozni, depresivni, imamo problema sa spavanjem ili čak imamo fizičke probleme ako je stres uznapredovao- poput povišenoga tlaka, žgaravice, ovisnosti o cigaretama, hrani ili nečem drugom.
TM nije mentalna disciplina, ni koncentracija, ni istočnjačka filozofija.TM je jednostavna tehnika koja nam može znatno ublažiti, pa i riješiti te probleme.

TM ne zahtijeva nikakve promjene u načinu života- ne morate se pridržavati nikakve posebne dijete, ne morate sjediti u nekom posebnom položaju niti se početi družiti s nekim drugim ljudima.
Ne morate se čak ni truditi relaksirati- rezultat je prirodan i spontan.
Dovoljno je izdvojiti 20 minuta dva puta dnevno, za sebe.

 

Kao što redovito održavate higijenu tijela da bi ste se oslobodili nečistoća nakupljenih tijekom dana, i naš um zahtijeva redovitu „higijenu“- čišćenje od stresa koje nakupimo u svakodnevnom životu.

Ubrzo ćete i vi sami i vaša okolina početi primjećivati dobrobiti- porast sreće, vedrinu, bolju organiziranost, veću lakoću u obavljanju svakodnevnih zadataka, lakše učenje, kvalitetniji san, bolje pamćenje, manje nervoze i zabrinutosti i bolju koncentraciju.
Ukratko, TM je jednostavna, nenaporna i znanstveno dokazana tehnika koju može prakticirati svatko.
Stoga, ako želite poboljšati kvalitetu svojeg života, pozivamo vas na besplatno uvodno predavanje na kojem ćete saznati više o samoj TM tehnici i njezinim dobrobitima.